Akrobatisk rock'n'roll

AkroRock er en sprudlende og spektakulær pardans med akrobatikk i forskjellige vanskelighetsgrader.

Akrobatisk rock'n'roll

Det planlegges å holde timer i 2021 med fysisk kontakt. For å følge reglene betyr det at det kun er de som er født i 1996 eller senere som kan delta. Det eneste unntaket er dersom man melder seg på sammen med en fra samme husstand.

Dansen tar utgangspunkt i innøvd koreografi og bygges opp rundt grunntrinn som minner om 6-takts-swing. Dette krydres med akrobatiske elementer der gutten løfter jenta. På nybegynnerkurs vil du lære enkle øvinger for sats og spenning før du gradvis bygger opp ferdigheter til mer avanserte elementer. Innlæring av nye elementer utføres alltid med sikring. I løpet av kurset vil du lære mye artig akrobatikk med variert vanskelighetsgrad.

I Norge er det bare NTNUI Dans som har et etablert miljø. Til gjengeld har vi utøvere i verdensklasse som alle har startet sine karrierer med blanke ark i NTNUI. Som student har du altså en unik mulighet til å lære deg en fantastisk dans som vil imponere de fleste. Vi har dyktige instruktører som sørger for at du har det gøy og føler mestring på hver eneste trening! 

SJEKK TIMEPLANEN FOR Å SE NÅR VI TRENER. 

Bli med i facebook-gruppen og hold deg oppdatert: NTNUI AkroRock 

Eller kontakt oss på dans-akrorock@ntnui.no