Nivåer

Det er i hovedsak to nivåer i akrorock.

Nybegynner 

Nybegynnerkurset  er for deg som ikke har danset akrobatisk rock'n'roll før eller ønsker å friske opp gamle kunster. I løpet av kurset vil du lære grunnsteget i akrorock, enkle turer og mye artig akrobatikk. Det er ikke nædvendig å ta med seg partner til nybegynnerkurset.

I løpet av semesteret vil det være en gradvis progresjon i vanskelighetsgrad i akrobatikken, og på slutten vil du kunne showe med kul akrobatikk og spenstige dansetrinn.

Viderekommende

Etter nybegynner du klar for å begynne å lære mer avansert akrobatikk og lære mer om dansen generelt. Dette nivået er for alle som kommer rett fra nybegynnerkurs til de som har danset i flere år. Vi trener samtidig og hjelper hverandre å bli bedre. Det er også mulig å bli med på dette kurset samtidig som man går nybegynnerkurset for å få litt ekstra treningstid eller lære ting som ikke blir gjort på nybegynnerkuyrset. Timene består stort sett av samarbeid mellom parene som er på trening, og vi hjelper med glede de som ønsker å bli en bedre akrorocker. For disse timene trenger man en partner som man danser med, men som oftest går dette veldig bra, og de fleste fortsetter å danse med noen man har møtt på nybegynnerkurset. Vi har treningstider flere ganger i løpet av uken, og man bestemmer selv hvor ofte man vil trene.