Ballett

Ballett er en klassisk danseform som krever nåde og presisjon. Ballett har formaliserte trinn og bevegelser i intrikate, rennende mønstre for å skape uttrykk gjennom bevegelse.

Ballett

Klassene har som formål å gi dansere enten grunnleggende eller avansert teknikktrening, samt evnen til å uttrykke seg gjennom klassisk ballett. 

 

Partier våren 2020:

 

Nivå

Dag

Tid

Sted

Instruktører

Nybegynner

Torsdag

16:30-18:00

Nyhavna 

Ragnhild S. Johansen + Sigrid Marie Nilssen

Litt øvet

Tirsdag

19:30-21:00

Nyhavna 

Emily Opdahl 

Øvet

Torsdag

19:30-21:00

Nyhavna 

Linn-Maren Kristiansen

 

Oppstart: Uke 3, våren 2020

Prøveuke: Uke 3. Det er ikke nødvendig å melde seg på i forkant av prøveuken. Under denne uka kan man teste ut alle klassene til seksjonen for scenisk & urban dans helt gratis. Dette er derfor en gylden mulighet til å teste ut forskjellige stiler og nivåer for å finne hva som passer til deg.

Medlemskap: For å kunne melde deg på en danseklasse, må du opprette en bruker på http://pamelding.ntnuidans.no. Du vil deretter motta en epost, og du kan logge inn på påmeldingssiden for å sjekke om du har fått plass, eller om du står på venteliste. Dersom du har fått plass på klassen(e), må du betale to kontingenter: NTNUI-kontingent (550 kr.) og dansekontingent (600 kr. for ett skoleår). NTNUI-kontingenten betales på SiT-treningssenter og er inkludert i SiT-medlemskap. Du får betalingsinfo om dansekontingenten på epost. Videre må du sende inn kvitteringskode fra bekreftelsesmail for dansekontingenten til pamelding.sceniskurban@gmail.com. På første danseklasse må du vise studentbevis og NTNUI-kontingent/SiT-medlemskap til instruktøren.   

Om klassene: For å delta på klassen må du melde deg på den klassen du ønsker å delta på. Grunnen til dette er fordi vi ønsker å sikre god plass på timene og en god opplevelse som elev hos oss. Her er det er førstemann/kvinne til mølla-prinsippet som gjelder, så vær rask med å melde deg på for å sikre deg plass! Påmelding åpner søndag 19. januarFør du melder deg på må du opprette en bruker på http://pamelding.ntnuidans.no. Dersom du ikke skulle få plass på klassen(e) etter å ha meldt deg på, kan du søke om refusjon. Du kan også søke om refusjon dersom du ikke har mulighet til å være med pga. sykdom eller skade. Beløpet refunderes ikke dersom du selv velger å takke nei til plassen på klassen. Søknad om refusjon sendes til pamelding.sceniskurban@gmail.com. Maks antall elever vil variere fra klasse til klasse.

Du kan melde deg på så mange klasser du ønsker, med unntak av Moderne Avansert, Jazz Avansert og Hip Hop Avansert som krever egne opptaksprøver i uke 3. Dersom du ønsker å gå på Hip Hop Nybegynner og/eller Hip Hop Litt Øvet vil du kun få plass på én time av hver klasse (altså HHN A eller B og HHLØ A eller B ). Derfor kan det være lurt å melde seg på den klassen som passer best i forhold til din timeplan. Vi gjør dere oppmerksom på at påmeldingen er bindende.

Spørsmål? Send e-post til dans-sceniskurban@ntnui.no 

Kontaktinformasjon tillitsvalgt: Du kan nå vår tillitsvalgt på: sunnivaskjelbred@gmail.com