Ballett

Ballett er en klassisk danseform som krever nåde og presisjon. Ballett har formaliserte trinn og bevegelser i intrikate, rennende mønstre for å skape uttrykk gjennom bevegelse.

Ballett

Klassene har som formål å gi dansere enten grunnleggende eller avansert teknikktrening, samt evnen til å uttrykke seg gjennom klassisk ballett. 

Partier våren 2022:

Nivå

Dag

Tid

Sted

Instruktører

Nybegynner

Mandag

20:30-22:00

Båtmannsgata 4,
sal 2

Ragnhild Sofie Johansen og Ida Butfors Karlsrud

Litt øvet

Onsdag

16:00-17:30

Båtmannsgata 4,
sal 2

Maren Anita Ødegårs

Øvet

Tirsdag

17:30-19:00

Båtmannsgata 4,
sal 2

Emily Opdahl & Anna Lea Vittersø

Avansert

Torsdag

19:00-20:30

Båtmannsgata 4,
sal 2

Anna Lea Vittersø

 

Oppstart: Ordinære klasser starter i uke 4. For å delta på klassen må du melde deg på den klassen du ønsker å delta på. Grunnen til dette er fordi vi ønsker å sikre god plass på timene og en god opplevelse som elev hos oss. Her er det er førstemann/kvinne til mølla-prinsippet som gjelder, så vær rask med å melde deg på for å sikre deg plass! Les mer om påmelding lenger ned på siden. Semesteret varer til og med uke 14. 


Prøveuker: Grunnet korona er prøveukene avlyst for vårsemesteret 2022.

Påmelding til ordinære klasser åpner fredag 21. januarFør du melder deg på må du lese retningslinjene som legges ut sammen påmelding, samt opprette en bruker på http://pamelding.ntnuidans.no. Dersom du ikke skulle få plass på klassen(e) etter å ha meldt deg på, kan du søke om refusjon. Du kan også søke om refusjon dersom du ikke har mulighet til å være med pga. sykdom eller skade. Beløpet refunderes ikke dersom du selv velger å takke nei til plassen på klassen. Søknad om refusjon sendes til pamelding.dans.ssk@gmail.com. Maks antall elever vil variere fra klasse til klasse.

Du kan melde deg på så mange klasser du ønsker, med unntak av avansertklassene som krever egne opptaksprøver. Mer informasjon om dette legges ut på vår Facebookside, NTNUI Dans. Man kan også kun delta på ett nivå innenfor hver stil. Det vil si at man ikke kan delta på for eksempel både jazz nybegynner og jazz litt øvet. Vi gjør dere oppmerksom på at påmeldingen er bindende.

Medlemskap: Du må logge inn på påmeldingssiden for å sjekke om du har fått plass, eller om du står på venteliste. Dersom du har fått plass på klassen(e), må du betale to kontingenter: NTNUI-kontingent (550 kr.) og dansekontingent (600 kr. for ett skoleår). NTNUI-kontingenten betales på SiT-treningssenter og er inkludert i SiT-medlemskap. Du får betalingsinfo om dansekontingenten på epost. Videre må du medlemsregistrere deg. Du må i løpet av de første ukene fremvise studentbevus og NTNUI-kontingent/SiT-medlemskap til instruktøren.   

Spørsmål? Send e-post til dans-ssk@ntnui.no 

Kontaktinformasjon tillitsvalgt: Du kan nå vår tillitsvalgt på: sanna.tuhus@ntnui.no