Timebeskrivelser

NYBEGYNNER

Nybegynnerkurset er for deg som aldri har danset før, eller for deg som ønsker å friske opp litt. Her vil du lære deg grunnstegene i Boogie Woogie, samt grunnleggende variasjoner. Senere i kurset vil man også få lært mer fancy figurer. 

Man behøver ikke å ha med partner. Kurset vil ha jevn progresjon og er åpent for alle. Allerede etter ett semester vil du med litt trening ha blitt en "garvet" danseløve og bære klar for å avansere til videregåendepartiet.

 

VIDEREGÅENDE

Videregåendekurset er for deg som tidligere har vært med på nybegynnerkurset. Her vil man kunne lære mer avanserte figurer, kunnskap og teknikk som gjør deg til en enda bedre danser. Man vil kunne få utviklet sin basic (fotarbeid), lead and follow (føring og følging) og improvisasjon. 

Det anbefales å ha gått et semester på nybegynner før man blir med på videregående. 

Man trenger ikke partner og det er bare å møte opp.

 

SOSIALDANSING

Dette er for alle, uanset hvilket nivå man er på!  For å bli en bedre danser er du nødt til å danse. Og det er på det sosiale dansegulvet du får muligheten til å øve på det du har lært på kursene. Det vil også være instruktører tilstede, som man kan spørre om man lurer på noe man har lært på kursene.