Breakdance

Breaking ble født/utviklet på begynnelsen av 70-tallet på gatene til Bronx, som en av de 4 elementene til hiphop-kulturen.

Breakdance

Breaking er en dans for de som ønsker å være kreativ og akrobatisk. Men breaking er også mye mer: igjennom denne dansen finner man en helt spesiell kultur, her i Norge og over hele verden - en kultur som vil lære deg å slippe løs! NTNUI break er studentenes port inn til breakemiljøet iTrondheim. Om du har lyst til å breake, enten du aldri har gjort det før eller har drevet med det tidligere, ønsker vi at du blir med på treningene våre!

Har du lyst til å bli en del av breakemiljøet i Trondheim?

 

Partier høsten 2018:

Nivå

Dag

Tid

Sted

Instruktør

Nybegynner/åpen

Tirsdag

21:30-23:00

Storsalen (Båtmannsgata 4)

Ton Mangmee

 

 

Oppstart: Uke 35, høsten 2018

Prøveuker: Uke 35 og 36 er prøveuker. Det er ikke nødvendig å melde seg på i forkant av prøveukene. Under disse to ukene kan man teste ut alle klassene til seksjonen for scenisk & urban dans. NB: Skal man delta på klassene på Idrettsbygget Gløshaugen må man enten kjøpe et dagspass eller ha SiT-medlemskap for å komme inn på treningssenteret. 

Medlemskap: Fra og med uke 37 må man ha betalt danseavgift hos NTNUi Dans. Denne avgiften ligger på 400,- og gjelder for ett skoleår (høst og vår). Dersom du ikke har betalt danseavgift fra høsten har du mulighet til å betale for ett semester til 200,- (vår). I tillegg må en også betale en NTNUi kontingent som koster 550,-.  Danseavgiften betales på denne hjemmesiden etter man har registrert seg som bruker. Kvitteringen (tilsendt på e-post) viser man på danseklassen til en av instruktørene. Du må ha betalt danseavgiften før du kan melde deg på de ulike klassene hos seksjonen for scenisk & urban dans. Når du har meldt deg på, tildeles et dansekort som bevis på medlemskapet. NB! Det er kun seksjonen for scenisk & urban dans som ikke trenger medlemskap hos SiT. Skal du være med i en annen seksjon enn scenisk & urban, så trenger du SiT-medlemskap. Hvis du har SiT-medlemskap, vil NTNUi kontingenten være inkludert i medlemskapet.

Om klassene: For å delta på klassen må du melde deg på den klassen du ønsker å delta på. Grunnen til dette er fordi vi ønsker å sikre god plass på timene og en god opplevelse som elev hos oss.Her er det er førstemann/kvinne til mølla-prinsippet som gjelder, så vær rask med å melde deg på for å sikre deg plass! Påmelding starter fredag 7. september. Før du melder deg på må du registrere bruker på nettsiden og kjøpe dansekort /medlemsavgift (400 kr). Dersom du ikke skulle få plass på klassen(e) etter å ha meldt deg på, vil dette beløpet refunderes. Maks antall elever vil variere fra klasse til klasse.

Du kan melde deg på så mange klasser du ønsker, med unntak av Moderne Avansert, Jazz Avansert og Hip Hop Avansert som krever egne opptaksprøver i uke 36. Dersom du ønsker å gå på Hip Hop Nybegynner og/eller Hip Hop Litt Øvet vil du kun få plass på én time av hver klasse (altså HHN A eller B og HHLØ A eller B ). Derfor kan det være lurt å melde seg på den klassen som passer best i forhold til din timeplan. Vi gjør dere oppmerksom på at påmeldingen er bindende.

Spørsmål? Send e-post til dans-sceniskurban@ntnui.no 

Kontaktinformasjon tillitsvalgt: Du kan nå vår tillitsvalgt på: emilieanjat@gmail.com