Breakdance

Breaking ble født/utviklet på begynnelsen av 70-tallet på gatene til Bronx, som en av de 4 elementene til hiphop-kulturen.

Breakdance

Breaking er en dans for de som ønsker å være kreativ og akrobatisk. Men breaking er også mye mer: igjennom denne dansen finner man en helt spesiell kultur, her i Norge og over hele verden - en kultur som vil lære deg å slippe løs! NTNUI break er studentenes port inn til breakemiljøet iTrondheim. Om du har lyst til å breake, enten du aldri har gjort det før eller har drevet med det tidligere, ønsker vi at du blir med på treningene våre!

Har du lyst til å bli en del av breakemiljøet i Trondheim?

 

Partier våren 2021:

Nivå

Dag

Tid

Sted

Instruktør

Nybegynner/åpen

Torsdag

20:00-21:15

Nyhavna sal 1 (Skippergata 10)

Odin Østvedt

 

 

Oppstart: Grunnet Covid-19 er semesterstart utsatt til uke 5. 1. februar starter vi opp med ordinære klasser. Du må ha fått plass på timen du har meldt deg på for å kunne delta (se under). Ordinære uker varer t.o.m. uke 16. Endringer rundt oppstart kan komme grunnet Covid-19, følg med på nettsidene våre og på Facebook for å få med deg relevant informasjon.


Prøveuker: Utgår grunnet Covid-19.

Medlemskap: For å kunne melde deg på en danseklasse, må du opprette en bruker på http://pamelding.ntnuidans.no. Du vil deretter motta en epost, og du kan logge inn på påmeldingssiden for å sjekke om du har fått plass, eller om du står på venteliste. Dersom du har fått plass på klassen(e), må du betale to kontingenter: NTNUI-kontingent (550 kr.) og dansekontingent (600 kr. for ett skoleår). NTNUI-kontingenten betales på SiT-treningssenter og er inkludert i SiT-medlemskap. Du får betalingsinfo om dansekontingenten på epost. Videre må du sende inn kvitteringskode fra bekreftelsesmail for dansekontingenten til pamelding.sceniskurban@gmail.com. På første danseklasse må du vise studentbevis og NTNUI-kontingent/SiT-medlemskap til instruktøren.   

Om klassene: For å delta på klassen må du melde deg på den klassen du ønsker å delta på. Grunnen til dette er fordi vi ønsker å sikre god plass på timene og en god opplevelse som elev hos oss. Her er det er førstemann/kvinne til mølla-prinsippet som gjelder, så vær rask med å melde deg på for å sikre deg plass! Påmelding åpner fredag 29. januar kl. 17Før du melder deg på må du opprette en bruker på http://pamelding.ntnuidans.no. Dersom du ikke skulle få plass på klassen(e) etter å ha meldt deg på, kan du søke om refusjon. Du kan også søke om refusjon dersom du ikke har mulighet til å være med pga. sykdom eller skade. Beløpet refunderes ikke dersom du selv velger å takke nei til plassen på klassen. Søknad om refusjon sendes til pamelding.sceniskurban@gmail.com. Maks antall elever vil variere fra klasse til klasse.

Du kan melde deg på så mange klasser du ønsker, med unntak av avansertklassene som krever egne opptaksprøver. Man kan også kun delta på ett nivå innenfor hver stil. Det vil si at man ikke kan delta på for eksempel både jazz nybegynner og jazz litt øvet. Vi gjør dere oppmerksom på at påmeldingen er bindende.

Spørsmål? Send e-post til dans-ssk@ntnui.no 

Kontaktinformasjon tillitsvalgt: Du kan nå vår tillitsvalgt på: vetle_k_rem@hotmail.com