Hip Hop

Hip hop har siden 70-tallet spredd seg til å bli en verdensomspennende og populær dansesjanger.

Hip Hop

Både hip hop og breakdance har sin opprinnelse fra den urbane og etniske hiphop-kulturen i USA, men har de siste tiårene blitt mer utbredt også i Norge. 

 

Partier høsten 2021:

Nivå

Dag

Tid

Sted

Instruktører

Nybegynner A 

Tirsdag

17:30-18:45

Skippergata 10, sal 1

Andreas Dahl Kristensen

Nybegynner B

Torsdag

17:30-18:45

Båtmannsgata 4, sal 2

Sondre Skjelland

Litt Øvet 

Torsdag 

19:30-20:45

Skippergata 10, sal 1

Marlen Devold og Anette Børstad

Øvet  Mandag 17:30-18:45 Lysholmbygget, Kalvskinnet

Annecken Nøland

Avansert

 

Mandag 19:00-20:15 Lysholmbygget, Kalvskinnet Andreas Dahl Kristensen og Sondre Skjelland

 

Oppstart: Ordinære klasser starter i uke 37. For å delta på klassen må du melde deg på den klassen du ønsker å delta på. Grunnen til dette er fordi vi ønsker å sikre god plass på timene og en god opplevelse som elev hos oss. Her er det er førstemann/kvinne til mølla-prinsippet som gjelder, så vær rask med å melde deg på for å sikre deg plass! Les mer om påmelding lenger ned på siden. Semesteret varer til og med uke 46. 

 

Prøveuker: I uke 35 og 36 har du mulighet til å prøve forskjellige stiler og nivåer for å finne ut hva som passer deg! Grunnet korona er det påmelding til prøveuker, denne åpner 27. august kl. 12:00 via http://pamelding.ntnuidans.no

 

Medlemskap: For å kunne melde deg på en danseklasse, må du opprette en bruker på http://pamelding.ntnuidans.no. Du vil deretter motta en epost, og du kan logge inn på påmeldingssiden for å sjekke om du har fått plass, eller om du står på venteliste. Dersom du har fått plass på klassen(e), må du betale to kontingenter: NTNUI-kontingent (550 kr.) og dansekontingent (600 kr. for ett skoleår). NTNUI-kontingenten betales på SiT-treningssenter og er inkludert i SiT-medlemskap. Du får betalingsinfo om dansekontingenten på epost. Videre må du sende inn kvitteringskode fra bekreftelsesmail for dansekontingenten til pamelding.dans.ssk@gmail.com. På første danseklasse må du vise studentbevis og NTNUI-kontingent/SiT-medlemskap til instruktøren.   

 

Påmelding til ordinære klasser åpner fredag 10. september kl. 17. Før du melder deg på må du lese skriv om Retningslinjer som legges ut sammen påmelding, samt opprette en bruker på http://pamelding.ntnuidans.no

Dersom du ikke skulle få plass på klassen(e) etter å ha meldt deg på, kan du søke om refusjon. Du kan også søke om refusjon dersom du ikke har mulighet til å være med pga. sykdom eller skade. Beløpet refunderes ikke dersom du selv velger å takke nei til plassen på klassen. Søknad om refusjon sendes til pamelding.dans.ssk@gmail.com. Maks antall elever vil variere fra klasse til klasse.

Du kan melde deg på så mange klasser du ønsker, med unntak av avansertklassene som krever egne opptaksprøver. Mer informasjon om dette legges ut på vår Facebookside, NTNUI Dans. Man kan også kun delta på ett nivå innenfor hver stil. Det vil si at man ikke kan delta på for eksempel både jazz nybegynner og jazz litt øvet. Vi gjør dere oppmerksom på at påmeldingen er bindende.

 

Spørsmål? Send e-post til dans-ssk@ntnui.no 

 

Kontaktinformasjon tillitsvalgt: Du kan nå vår tillitsvalgt på: vetle_k_rem@hotmail.com