Hip Hop

Hip hop har siden 70-tallet spredd seg til å bli en verdensomspennende og populær dansesjanger.

Hip Hop

Både hip hop og breakdance har sin opprinnelse fra den urbane og etniske hiphop-kulturen i USA, men har de siste tiårene blitt mer utbredt også i Norge. 

 

Partier høsten 2017:

Nivå

Dag

Tid

Sted

Instruktører

Nybegynner A (FULL KLASSE)

Tirsdag

17.00-18.30

Nyhavna (Sal 1)

Anna Dorte Furu

Nybegynner B (FULL KLASSE)

Mandag

18.30-20.00

Idrettsbygget Gløshaugen (Kjellersalen)

Stina Bang Synnes og Elvira Aalerud

Litt Øvet A (FULL KLASSE)

Onsdag

17.00-18.30

Nyhavna (Sal 1)

Silje Berg og Annette Giørtz

 

Litt Øvet B (FULL KLASSE) Torsdag 19.30-21.00 Nyhavna (Sal 1)

Mahadia Imani og Andrea Hillestad

 

Øvet (FULL KLASSE) Torsdag 18.00-19.30 Nyhavna (Sal 1)

Tiril Bjerkestrand Olsen og Martin Tien Trinh

 

Oppstart: Uke 35, høsten 2017

Prøveuker: Uke 35 og 36 er prøveuker. Det er ikke nødvendig å melde seg på i forkant av prøveukene. Under disse to ukene kan man teste ut alle klassene til seksjonen for scenisk & urban dans. NB: Skal man delta på klassene på Idrettsbygget Gløshaugen må man enten kjøpe et dagspass eller ha SiT-medlemskap for å komme inn på treningssenteret. 

Medlemskap: Fra og med uke 37 må man ha betalt medlemskap. Det innebærer medlemskap hos SiT, samt betalt danseavgift hos NTNUI Dans. Sistnevnte ligger på 400,- og gjelder for ett skoleår (høst og vår). Dersom du ikke har betalt danseavgift fra høsten har du mulighet til å betale for ett semester til 200,- (vår). Danseavgiften betales på denne hjemmesiden etter man har registrert seg som bruker. Kvitteringen (tilsendt på e-post) og SiT-treningskortet viser man på danseklassen til en av instruktørene. Du må ha betalt danseavgiften før du kan melde deg på de ulike klassene hos seksjonen for scenisk & urban dans. Når du har meldt deg på, tildeles et dansekort som bevis på medlemskapet. 

Om klassene: I høst har vi for første gang påmelding for klassene i seksjonen for scenisk & urban dans hos NTNUI Dans. Grunnen til dette er fordi vi ønsker å sikre god plass på timene og en god opplevelse som elev hos oss.

Påmeldingen åpner fredag 8. september klokken 12:00 og stenger fredag 22. september klokken 23:59. Her er det er førstemann/kvinne til mølla-prinsippet som gjelder, så vær rask med å melde deg på for å sikre deg plass! Link til påmeldingsskjema vil bli lagt ut på nettsiden og på Facebook-siden vår. Før du melder deg på må du registrere bruker på nettsiden og kjøpe dansekort /medlemsavgift (400 kr). Dersom du ikke skulle få plass på klassen(e) etter å ha meldt deg på, vil dette beløpet refunderes. Maks antall elever vil variere fra klasse til klasse.

Du kan melde deg på så mange klasser du ønsker, med unntak av Moderne Avansert og Jazz Avansert som krever egne opptaksprøver i uke 36. Dersom du ønsker å gå på Hip Hop Nybegynner og/eller Hip Hop Litt Øvet vil du kun få plass på én time av hver klasse (altså HHN A eller B og HHLØ A eller B ). Derfor kan det være lurt å melde seg på den klassen som passer best i forhold til din timeplan. Vi gjør dere oppmerksom på at påmeldingen er bindende.

I våre hip hop-timer er det påbudt med innesko.

Spørsmål? Send e-post til dans-sceniskurban@ntnui.no 

Kontaktinformasjon tillitsvalgt: Du kan nå vår tillitsvalgt på: lottelie@hotmail.no