Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det?
For å delta på kursene må du være medlem av NTNUI Dans, og betale en medlemsavgift på 600 kr som gjelder for ett skoleår (høst- og vårsemester). I tillegg må du også betale en NTNUI kontingent på 550 kr. Avgiften betales på denne nettsiden etter at du har registrert deg som bruker. Kvitteringen (tilsendt på e-post) viser man på danseklassen til en av instruktørene. Du må ha betalt danseavgiften før du kan melde deg på de ulike klassene hos seksjonen for scenisk & urban dans. Når du har meldt deg på, tildeles et dansekort som bevis på medlemskapet.

Er det mulig å prøve det første kurset gratis?
Den første uka hvert semester er en gratis prøveuke. Under denne uka kan du fritt prøve de ulike klassene og nivåene for å finne den timen som passer deg. Etter prøveuka må du ha betalt ditt medlemskap for å kunne danse videre hos NTNUI Dans.

Hvem kan bli medlem av NTNUI Dans?
Studerer du ved NTNU kan du delta på våre timer, såfremt du har meldt deg inn i NTNUI (gjøres når du kjøper kontingenten/treningskortet hos SiT). Du vil dermed få et oblat som klistres til medlemskortet eller studentkortet, som du må fremvise for å få kjøpt medlemskap i NTNUI Dans. Studenter ved andre institusjoner enn NTNU kan ikke delta i NTNUI sine grupper uten godkjent dispensasjonssøknad.

Må jeg ha NTNUI-medlemskap?
Ja, alle som vil danse hos NTNUI Dans må ha NTNUI-medlemskap.

Refusjon av dansekort
Refusjon av dansekort kan være mulig dersom det er medisinske eller studiemessige årsker som hindrer deg fra å benytte dansekortet. Studiemessige årsaker gjelder utveksling. Dersom du er utvekslingsstudent i Trondheim om høsten eller skal på utveksling om våren er det mulig å søke om refusjon. Send en e-post til dans-kontakt@ntnui.no med din søknad.

Dispensasjon
Studenter som ikke studerer ved NTNU og vil være med å danse hos oss, må søke om dispensasjon. For informasjon om hvordan søke om dispensasjon, se denne siden.

Hvordan kommer jeg i kontakt med seksjonens tillitsvalgt?
Vi i NTNUI Dans ønsker stadig å forbedre oss. Har du som elev tilbakemeldinger eller noe du ønsker å ta opp, er instruktørene interessert i å høre om dette. Om du ikke ønsker å ta det direkte med dine instruktører, har seksjonen for scenisk & urban dans en egen tillitsvalgt – Victoria Rasch Eldby. Du kan nå henne på: victoria.rasch.eldby@live.no

 

Dersom du har andre spørsmål, send en e-post til dans-sceniskurban@ntnui.no