Jazz

I jazzdans vil du være innom flere forskjellige stilarter. Eksempler er lyrisk, pop, funk, show/musikal og eksplosive danser.

Jazz

Undervisningen i jazzdans legger større vekt på teknikkøvelser enn våre øvrige timer, men utviklingen av andre kvaliteter som dynamikk og uttrykk er også viktig. Her får du utvikle deg som danser samtidig som du har det gøy! 

 

Partier våren 2019:

Nivå

Dag

Tid

Sted

Instruktører

Nybegynner

Tirsdag

17:00-18:30

Båtmannsgata 4, sal 2 (storsal)

Ingrid Støen + Eline K. Melkild

Litt Øvet 

Torsdag

18:00-19:30

Båtmannsgata 4, sal 3 (indresal)

Victoria R. Eldby + Sunniva S. Øien

Øvet 

Mandag

18:30-20:00

Båtmannsgata 4, sal 3 (indresal)

Ellen V. Håvoll 

Avansert (egen opptaksprøve i uke 3)

Onsdag

20:00-21:30

Nyhavna 

Rikke T. Rønning

 


Oppstart: Uke 3, våren 2019

Prøveuke: Uke 3 prøveuke. Det er ikke nødvendig å melde seg på i forkant av prøveuken. Under denne uka kan man teste ut alle klassene til seksjonen for scenisk & urban dans. Dette er derfor en gylden mulighet til å teste ut forskjellige stiler og nivåer for å finne hva som passer til deg.

Medlemskap: For å kunne melde deg på en danseklasse, må du opprette en bruker på http://pamelding.ntnuidans.no. Du vil deretter motta en epost, og du kan logge inn på påmeldingssiden for å sjekke om du har fått plass, eller om du står på venteliste. Dersom du har fått plass på klassen(e), må du betale to kontingenter: NTNUI-kontingent (550 kr.) og dansekontingent (600 kr. for ett skoleår, eller 300 kr. for vårsemesteret). NTNUI-kontingenten betales på SiT-treningssenter og er inkludert i SiT-medlemskap. Du får betalingsinfo om dansekontingenten på epost. Videre må du sende inn kvitteringskode fra bekreftelsesmail for dansekontingenten til pamelding.sceniskurban@gmail.com. På første danseklasse må du vise studentbevis og NTNUI-kontingent/SiT-medlemskap til instruktøren.   

Om klassene: For å delta på klassen må du melde deg på den klassen du ønsker å delta på. Grunnen til dette er fordi vi ønsker å sikre god plass på timene og en god opplevelse som elev hos oss. Her er det er førstemann/kvinne til mølla-prinsippet som gjelder, så vær rask med å melde deg på for å sikre deg plass! Påmelding starter fredag 18. januar kl. 17:00. Før du melder deg på må du opprette en bruker på http://pamelding.ntnuidans.no. Dersom du ikke skulle få plass på klassen(e) etter å ha meldt deg på, kan du søke om refusjon. Du kan også søke om refusjon dersom du ikke har mulighet til å være med pga. sykdom eller skade. Beløpet refunderes ikke dersom du selv velger å takke nei til plassen på klassen. Søknad om refusjon sendes til pamelding.sceniskurban@gmail.com før mandag 4. februar. Maks antall elever vil variere fra klasse til klasse.

Du kan melde deg på så mange klasser du ønsker, med unntak av Moderne Avansert, Jazz Avansert og Hip Hop Avansert som krever egne opptaksprøver i uke 3. Dersom du ønsker å gå på Hip Hop Nybegynner og/eller Hip Hop Litt Øvet vil du kun få plass på én time av hver klasse (altså HHN A eller B og HHLØ A eller B ). Derfor kan det være lurt å melde seg på den klassen som passer best i forhold til din timeplan. Vi gjør dere oppmerksom på at påmeldingen er bindende.

Spørsmål? Send e-post til dans-sceniskurban@ntnui.no 

Kontaktinformasjon tillitsvalgt: Du kan nå vår tillitsvalgt på: victoria.rasch.eldby@live.no