Jazz

I jazzdans vil du være innom flere forskjellige stilarter. Eksempler er lyrisk, pop, funk, show/musikal og eksplosive danser.

Jazz

Undervisningen i jazzdans legger større vekt på teknikkøvelser enn våre øvrige timer, men utviklingen av andre kvaliteter som dynamikk og uttrykk er også viktig. Her får du utvikle deg som danser samtidig som du har det gøy! 

 

Partier våren 2020:

Nivå

Dag

Tid

Sted

Instruktører

Nybegynner

Mandag

16:30-18:00

Båtmannsgata 4, sal 2 

Ingrid Støen

Litt Øvet 

Torsdag

20:00-21:30

Båtmannsgata 4, sal 2

Eline K. Melkild + Kristine E. Rusten

Øvet 

Tirsdag

16:30-18:00

Nyhavna

Victoria R. Eldby

Avansert (egen opptaksprøve i uke 3)

Tirsdag

20:00-21:30

Båtmannsgata 4, sal 2

Rikke T. Rønning

 

Oppstart: Uke 3, våren 2020

Prøveuke: Uke 3. Det er ikke nødvendig å melde seg på i forkant av prøveuken. Under denne uka kan man teste ut alle klassene til seksjonen for scenisk & urban dans helt gratis. Dette er derfor en gylden mulighet til å teste ut forskjellige stiler og nivåer for å finne hva som passer til deg.

Medlemskap: For å kunne melde deg på en danseklasse, må du opprette en bruker på http://pamelding.ntnuidans.no. Du vil deretter motta en epost, og du kan logge inn på påmeldingssiden for å sjekke om du har fått plass, eller om du står på venteliste. Dersom du har fått plass på klassen(e), må du betale to kontingenter: NTNUI-kontingent (550 kr.) og dansekontingent (600 kr. for ett skoleår). NTNUI-kontingenten betales på SiT-treningssenter og er inkludert i SiT-medlemskap. Du får betalingsinfo om dansekontingenten på epost. Videre må du sende inn kvitteringskode fra bekreftelsesmail for dansekontingenten til pamelding.sceniskurban@gmail.com. På første danseklasse må du vise studentbevis og NTNUI-kontingent/SiT-medlemskap til instruktøren.   

Om klassene: For å delta på klassen må du melde deg på den klassen du ønsker å delta på. Grunnen til dette er fordi vi ønsker å sikre god plass på timene og en god opplevelse som elev hos oss. Her er det er førstemann/kvinne til mølla-prinsippet som gjelder, så vær rask med å melde deg på for å sikre deg plass! Påmelding åpner søndag 19. januarFør du melder deg på må du opprette en bruker på http://pamelding.ntnuidans.no. Dersom du ikke skulle få plass på klassen(e) etter å ha meldt deg på, kan du søke om refusjon. Du kan også søke om refusjon dersom du ikke har mulighet til å være med pga. sykdom eller skade. Beløpet refunderes ikke dersom du selv velger å takke nei til plassen på klassen. Søknad om refusjon sendes til pamelding.sceniskurban@gmail.com. Maks antall elever vil variere fra klasse til klasse.

Du kan melde deg på så mange klasser du ønsker, med unntak av Moderne Avansert, Jazz Avansert og Hip Hop Avansert som krever egne opptaksprøver i uke 3. Dersom du ønsker å gå på Hip Hop Nybegynner og/eller Hip Hop Litt Øvet vil du kun få plass på én time av hver klasse (altså HHN A eller B og HHLØ A eller B ). Derfor kan det være lurt å melde seg på den klassen som passer best i forhold til din timeplan. Vi gjør dere oppmerksom på at påmeldingen er bindende.

Spørsmål? Send e-post til dans-sceniskurban@ntnui.no 

Kontaktinformasjon tillitsvalgt: Du kan nå vår tillitsvalgt på: sunnivaskjelbred@gmail.com