Lindy hop

Lindy Hop er en vill og duvende swingform som spenner fra flytende slow-dansing til rå akrobatikk. Er du ute etter en dans som gir både danseglede og utfordringer fra første trinn, kan vi med god samvittighet anbefale Lindy Hop.

Lindy hop

What does Lindy Hop look like?


Autumn 2018 Courses

Lindy Hop Level 1 (Beginner's Course) 
Lindy Hop Level 2: TBA


Lindy Hop er sosialt

Vi legger stor vekt på det sosiale miljøet rundt dansen, og arranger sosiale tilkomster minst én gang i uka der vi danser, spiser kake og har det gøy.

 

Lindy Hop gir glede

I Lindy Hop kan man på alle nivåer finne den perfekte balansen mellom mestring og utfordringer. Allerede etter noen få timer med kurs man lært nok til å føle ekte danseglede som holder seg i mange år. Det finnes alltid noe nytt å lære og det blir ikke kjedelig.

 

Lindy Hop har fast struktur men gir i tillegg mye frihet

Det finnes en del faste strukturer i Lindy Hop som setter rammen for dansen, men samtidig er det mye plass for improvisasjon. Særlig som erfaren danser finnes det masse muligheter å utvikle en egen dansestil

 

Lindy Hop er uformell og lekende

I Lindy Hop legges det stor vekt på danseglede. Dansen er veldig lekende og man kan gjerne finne på sine egne turer og variasjoner.

 

Lindy Hop er en internasjonal dans

Lindy Hop danses i hele verden og mange dansere drar på internasjone workshops. Det er ofte flere fra Trondheim som reiser sammen til workshops og Lindyfester i hele Europa. Der møter man nye venner og lærer fra de beste i verden.

 

Community Facebook Page

Visit our Facebook page to take part in the social community and be up to date with our events!