Instruktører

Informasjon om instruktørene innenfor moderne


Moderne nybegynner

Lotte Lie Duestad
Alder: 21
Kommer fra: Stavanger
Studerer: Digital Forretningsutvikling
Dansebakgrunn: Jeg begynte å danse da jeg var 4 år. Steps Dansestudio har vært mitt andre hjem opp gjennom årene, hvor jeg også har vært delaktig i talentgruppen. Gikk danselinja på videregående. Har også vært med i en dans/sang-gruppe som heter Reloded hvor vi satte opp egne forestillinger. 
Favorittstil: En god kombinasjon av moderne, jazz og hip-hop, noe som gjør at en får bevege seg fritt til musikken. 

 

Moderne litt øvet 

Vetle Rem
Alder: 23
Kommer fra: Lørenskog
Studerer: Industriell kjemi og bioteknologi, spesialiserer i bioteknologi
Dansebakgrunn: 7 semestre hos NTNUI Dans
Favorittstil: Moderne

 

Moderne øvet

Marie Bjerkestrand Midthun

Alder: 21

Kommer fra: Elverum

Studerer: Statsvitenskap

Dansebakgrunn: Jeg har danset så lenge jeg kan huske, på forskjellige studioer. På videregående gikk jeg Danselinja ved Stange Videregående skole. Etter dette gikk jeg ett år på Dans Forstudium på Trøndertun Folkehøgskole. Har vært koreograf for barnemusikalteater. Begynte å danse på NTNUI Dans høsten 2019, ble instruktør høsten 2020.

Favorittstil: Moderne, jazz og hiphop

Helle Iveland

Alder: 22 år

Kommer fra: Drammen

Studerer: Medisin

Dansebakgrunn: Jeg begynte å danse ved Attic dansestudio i Drammen da jeg var 5 år gammel. Jeg har danset mye klassisk ballett, jazz og moderne, og jeg danset også et år ved et av Attic sine kompanier. I Trondheim har jeg danset ved NTNUI Dans siden 2017, i tillegg til å være koreograf i medisinerrevyen 2018 og for barneteateret under UKA-19. 

Favorittstil: Moderne og jazz

 

Moderne avansert 

Ellen Vartdal Håvoll
Alder: 21 
Kommer fra: Vartdal 
Studerer: Fysioterapi
Dansebakgrunn: Startet å danse jazz og hiphop på Ørsta og Volda Ballettskule og gikk der fra 2007 til 2016. Gikk på danselinja på Fagerlia VGS 2013-2016 der vi hadde undervisning i jazz, ballett, moderne og hiphop. Har danset for NTNUI Dans siden høsten 2017  i sjangrene jazz, moderne og hiphop. Startet som instruktør høsten 2018.
Favorittstil: Jazz har alltid vært favoritten og er også den stilen jeg har danset lengst. Samtidig så er jeg veldig glad i å improvisere modernedans. 

Selma Lerkerød Flo
Alder: 20 år
Kommer fra: Volda
Dansebakgrunn: Har danset ved Ørsta og Volda Ballettskule siden jeg var 7 år, klassisk, moderne, hiphop og jazz. På videregående gikk jeg studiespesialiserende med toppidrett dans. Begynte på NTNUI dans høsten 2018, og ble instruktør høsten 2019.
Favorittstil: Liker alle veldig godt, men favoritten er kanskje moderne.