Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det?
For å delta på kursene må du være medlem av NTNUI Dans, og betale en medlemsavgift på 600 kr som gjelder for ett skoleår (høst- og vårsemester). I tillegg må du også betale en NTNUI kontingent på 550 kr. Avgiften betales på denne nettsiden etter at du har registrert deg som bruker. Kvitteringen (tilsendt på e-post) viser man på danseklassen til en av instruktørene. Du må ha betalt danseavgiften før du kan melde deg på de ulike klassene hos seksjonen for scenisk, street og kommersiell. Når du har meldt deg på, tildeles et dansekort som bevis på medlemskapet.

Er det mulig å prøve det første kurset gratis?
Den første uka hvert semester er en gratis prøveuke. Under denne uka kan du fritt prøve de ulike klassene og nivåene for å finne den timen som passer deg. Etter prøveuka må du ha betalt ditt medlemskap for å kunne danse videre hos NTNUI Dans.

Hvem kan bli medlem av NTNUI Dans?
Studerer du ved NTNU kan du delta på våre timer, såfremt du har meldt deg inn i NTNUI (gjøres når du kjøper kontingenten/treningskortet hos SiT). Du vil dermed få et oblat som klistres til medlemskortet eller studentkortet, som du må fremvise for å få kjøpt medlemskap i NTNUI Dans. Studenter ved andre institusjoner enn NTNU kan ikke delta i NTNUI sine grupper uten godkjent dispensasjonssøknad.

Må jeg ha NTNUI-medlemskap?
Ja, alle som vil danse hos NTNUI Dans må ha NTNUI-medlemskap.

Refusjon av dansekort
Refusjon av dansekort kan være mulig dersom det er medisinske eller studiemessige årsker som hindrer deg fra å benytte dansekortet. Studiemessige årsaker gjelder utveksling. Dersom du er utvekslingsstudent i Trondheim om høsten eller skal på utveksling om våren er det mulig å søke om refusjon. Link til refusjonskjema ( søknad): https://forms.gle/jhaabZDnuvRvu9MYA.

Dispensasjon
Studenter som ikke studerer ved NTNU og vil være med å danse hos oss, må søke om dispensasjon. For informasjon om hvordan søke om dispensasjon, se denne siden.

Hvordan kommer jeg i kontakt med seksjonens tillitsvalgt?
Vi i NTNUI Dans ønsker stadig å forbedre oss. Har du som elev tilbakemeldinger eller noe du ønsker å ta opp, er instruktørene interessert i å høre om dette. Om du ikke ønsker å ta det direkte med dine instruktører, har seksjonen for scenisk, street og kommersiell en egen tillitsvalgt – Vetle Rem. Du kan nå ham på: vetle_k_rem@hotmail.com

 

Dersom du har andre spørsmål, send en e-post til dans-ssk@ntnui.no