Salsa

Salsa er en av verdens og Trondheims mest populære pardanser!

Salsa

Vi gleder oss til å danse salsa igjen! Vi starter med åpne klasser i uke 35 og 36.

Dansen, som har røtter fra Cuba, har utviklet seg i flere retninger, og er populær både som en sosialdans og som showdans! Her ved NTNUI Dans danser vi cross body salsa, nærmere bestemt LA- style salsa, som er en forgrening som ble til i Los Angeles klubber på 70- tallet.

Timeplan: Høst 2021 finner du her.|| Timetable: Autumn 2021 here 

 

NB! A new website is under constraction for NTNUI Dance, This website will not be updated for further announcments, until then we will use our facebook group for all regular announcments make sure to join the group by following this link.

 

SOSIALT
Salsa er godt egnet til show, men den er aller mest kjent for å være en sprudlende og flørtende sosialdans, og det er først når man tar det man har lært på kursene med seg ut på dansegulvene rundt omkring i Norge og verden at man innser hvorfor denne dansen har fått den tilhengerskaren den har. 

Så bli med og bli hekta! Mandager danser vi på ME nattklubb, hvor det blir spilt musikk til sent på kveld. Her møtes studentene, SalsaNor og resten av Trondheims salsadansere for å bevege seg til latinske rytmer, og mellom all salsamusikken spilles det også musikk til andre danser som bachata, kizomba, merengue og reggaeton, som er friske pust mellom energisk salsa!

Mer informasjon om kursene finner du under fanen informasjon.

Spørsmål? Send en e-post til dans-salsa@ntnui.no