Ofte stilte spørsmål

Hvis du har andre spørsmål eller har lyst til å snakke med instruktørene, send en e-post til:
dans-salsa@ntnui.no, eller skriv på facebooksiden vår: Salsa NTNUI Dans.

TIMEPLAN

Nivå Tid Sted Kursstart
Nybegynner 19:30 - 21:00 Sal 1, Båtmannsgata 4 24.01.19
Viderekommen   21:00 - 22:30 Sal 1, Båtmannsgata 4 24.01.19
Egentrening 18:30 - 20:00 Sal 2, Skippergata 10 29.01.19


1. Hvor holdes kursene?

Vi holder til i to dansestudio, som begge ligger på Nyhavna. Det ene har adresse Båtmannsgata 4, og det andre ligger i Skippergata 10. Disse to ligger kun et steinkast fra hverandre. 
Nybegynner-, og viderekommenkursene holdes på NTNUI Dans' studio i Båtmannsgata 4, Sal 1. Hver tirsdag er det mulig å benytte Sal 2 på Skippergata 10 til egentrening /partrening. Dette gjøres på egen iniativ og det er lurt å på forhånd avtale med partner eller en gruppe elever å dra sammen. Ta med egen musikk.

Utover semesteret holdes det i tillegg helgekurs og sosialdanser, og disse blir avholdt i ett av våre to dansestudio nevnt ovenfor.

2. Trenger jeg en partner for å være med?
Nei, på kursene våre rullerer vi hele tiden partnere. Dette betyr at du i løpet av en dansetime hos oss kommer til å danse med mange forskjellige personer. Salsa er sosialdans på sitt beste, og det er viktig å lære seg å tilpasse seg den man danser med. 

3. Kan jeg prøve det ut gratis?
De to første ukene av dansesemesteret har NTNUI Dans åpne uker, slik at du kan prøve ut denne fantastiske dansen over en lav terskel! Til disse to kursdagene kreves det ikke medlemskap i NTNUI dans (dansekort). 

4. Hva koster det?
Om (når) du finner ut at du har lyst til å fortsette, trenger du kjøpe et dansekort hos NTNUI Dans for 300 kr. Dette kortet vil være gyldig vårsemesteret 2019.  

5. Hva gir NTNUI Dans- dansekortet tilgang til?
Dette kortet gir deg tilgang til alle de ordinære dansetimene hos de dansestilene som er organisert under NTNUI Dans. Dette inkluderer Salsa, Boogie Woogie, Hip Hop, Lindy Hop, Jazzdans og mye mer! 

6. Hvem kan bli medlem i NTNUI Dans?
Studerer du ved NTNU kan du delta på våre timer, såfremt du har meldt deg inn i NTNUI (inkludert i prisen når du kjøper treningskortet hos Sit eller kjøpes separat (550 ,- ett år) i resepsjonen i ett av SiT's treningssentre). Du vil dermed få et oblat som klistres til medlemskortet eller studentkortet, som du må framvise for å få kjøpt medlemsskap i NTNUI Dans. Studenter ved andre institusjoner enn NTNU kan ikke delta i NTNUI sine grupper uten godkjent dispansasjonssøknad. 

7. Hvor kan jeg få tak i dansekortet?
Dansekortet kjøpes og utstedes rundt oppstartsfasen av hvert semester, da kursene settes i gang. Den kjøpes først via denne nettsiden (ntnuidans.no, opprett bruker og følg instruksjoner), og deretter får man det fysiske kortet i løpet av kursdag 4 og 5 fra instruktørene mot kvittering. Dette vil bli informert om i løpet av de første kursdagene og via nettsider, så følg med der for mer informasjon. 

Dersom noe av kurstilbudet holdes på noen av SiT sine treningssentre behøves medlemsskap i SiT. Det meste av vårt tilbud skjer imidlertid ikke der, men vær obs på dette.