Latin & Ballroom

Latin & Ballroom går i Norge under samlebetegnelsen Sportsdans, og består av fem latindanser og fem standarddanser: Samba, Cha-Cha-Cha, Rumba, Paso Doble, Jive, Engelsk Vals, Tango, Wienervals, Slowfox og Quickstep.

Latin & Ballroom

Sportsdans er i Norge, som navnet tilsier, hovedsakelig en konkurransedans, men latindanser og standarddanser danses mange plasser også sosialt. I NTNUI Dans forsøker vi å ha et sosialt fokus på våre nybegynner- og videregåendekurs, men tilbyr mer teknikktrening for de som ønsker å konkurrere eller bare vil lære mer.

Sportsdans består av ti danser, men vi underviser, naturlig nok, ikke alle dansene i vårt nybegynner- eller videregåendeparti. Du kan finne en oversikt over alle dansene her, og en oversikt over hva vi underviser på de ulike partiene her.

I vår dansegruppe fokuserer vi i hovedsak på koreografitrening og øving til felles danseshow med de andre dansestilene ved NTNUI dans. Dette blir holdt på slutten av hvert semester. Per dags dato har vi ingen konkurrerende par, men det er selvsagt mulig å konkurrere gjennom vår klubb om en ønsker det. Bare ta kontakt med våre instruktører.

Oppstart våren 2019: 15. januar kl. 17:00, Båtmannsgata 4. Se her for mer informasjon om det kommende semesteret. De to første ukene er gratis prøvetime.

Bli medlem av vår facebook gruppe: NTNUI Dans: Sportsdans
Har du noen spørsmål? Send en e-post til dans-sportsdans@ntnui.no.