Latin & Ballroom

Latin & Ballroom går i Norge under samlebetegnelsen Sportsdans, og består av fem latindanser og fem standarddanser: Samba, Cha-Cha-Cha, Rumba, Paso Doble, Jive, Engelsk Vals, Tango, Wienervals, Slowfox og Quickstep.

Latin & Ballroom

 

Det vil bli holdt timer i sportsdans dette semesteret, men det vil bli et alternativt opplegg uten kontakt mellom dansere. 

Sportsdans er i Norge, som navnet tilsier, hovedsakelig en konkurransedans, men latindanser og standarddanser danses mange plasser også sosialt. I NTNUI Dans forsøker vi å ha et sosialt fokus på våre nybegynner- og videregåendekurs, men tilbyr mer teknikktrening for de som ønsker å konkurrere eller bare vil lære mer.

Sportsdans består av ti danser, men vi underviser, naturlig nok, ikke alle dansene i løpet av et semester. Du kan finne en oversikt over alle dansene her, og en oversikt over hva vi underviser på de ulike partiene her.

I vår dansegruppe fokuserer vi i hovedsak på koreografitrening og øving til felles danseshow med de andre dansestilene ved NTNUI dans. Dette blir holdt på slutten av hvert semester. Per dags dato har vi ingen konkurrerende par, men det er fullt mulig å konkurrere gjennom vår klubb om en ønsker det. Ta kontakt med våre instruktører for informasjon.

Treningstider høst 2020: mandager kl. 18:30-20:00, Gløshaugen idrettsbygg, sal 1.

Vi anbefaler alle våre dansere og interesserte å bli medlem av vår facebookgruppe: NTNUI Dans: Sportsdans. Her legger vi ut vi all informasjon i løpet av semesteret og kan enkelt kontaktes.


Har du spørsmål er det også mulig å sende en e-post til dans-sportsdans@ntnui.no.