Latin & Ballroom

Latin & Ballroom går i Norge under samlebetegnelsen Sportsdans, og består av fem latindanser og fem standarddanser: Samba, Cha-Cha-Cha, Rumba, Paso Doble, Jive, Engelsk Vals, Tango, Wienervals, Slowfox og Quickstep.

Latin & Ballroom

Sportsdans er i Norge, som navnet tilsier, hovedsakelig en konkurransedans, men latindanser og standarddanser danses mange plasser også sosialt. I NTNUI Dans forsøker vi å ha et sosialt fokus på våre nybegynner- og videregåendekurs, men tilbyr mer teknikktrening for de som ønsker å konkurrere eller bare vil lære mer.

Sportsdans består av ti danser, men vi underviser, naturlig nok, ikke alle dansene i vårt nybegynner- eller videregåendeparti. Du kan finne en oversikt over alle dansene her, og en oversikt over hva vi underviser på de ulike partiene her.

I vår sportsdansgruppe har vi par som konkurrerer jevnlig, men vi har også ofte nye par som ønsker å konkurrere. Hvis du er interessert i å konkurrere, ta kontakt med våre instruktører eller send oss en epost. Om du søker etter en partner kan du også gjøre dette her på våre nettsider.

Oppstart høsten 2017: 30. august. Se timeplan for mer informasjon. De to første ukene er gratis prøvetime, men for å komme inn på treningssenteret må man kjøpe et dagspass eller ha SiT-medlemskap.

Bli medlem av vår facebook gruppe: NTNUI Dans: Sportsdans
Meld deg inn i vår mailingliste: Dans-Sportsdans
Har du noen spørsmål? Send en e-post til dans-sportsdans@ntnui.no.