Nivåbeskrivelse

Nivåbeskrivelse for kurs i argentinsk tango.

Nybegynner
Nybegynnerkurset er beregnet for deg som ikke har danset noe tango før, eller for deg som har gått kurs før, men som nå ønsker å friske opp på gamle dansetrinn. Det er altså derfor ikke nødvendig med noen forkunnskaper for å delta på nybegynnerkurset. Hvert semester starter vi med det helt grunnleggende, slik at de aller fleste enkelt kan følge progresjonen selv om de ikke har danset før.
På kurset vil du tilnærme deg det grunnleggende i argentinsk tango samtidig som du vil få et innblikk inn i den latinske verdenen. Du kommer til å lære:

  • Grunnleggende teknikk
  • Grunnsteg i argentinsk tango
  • Variasjoner av grunntrinnene
  • Chacarera - Argentinsk Folkedans

 

Viderekomne
Om det er flere erfarne dansere, deler vi ofte opp gruppen i et nybegynner og et kurs for viderekomne, men vi anbefaler i såfall alle uansett nivå å møte opp på nybegynnerkurs for å få mest mulig teknikktrening.
På kurs for viderekomne fordyper vi oss i grunnstegene, mulighetene og utforsker kombinasjoner av steg knyttet til spesifikk musikk. Vi ser hvilke steg og kombinasjoner som passer i de ulike dansestilene av Argentinsk tango. Kanskje prøver vi oss også på en koreografi. Enkelte semester tilbyr vi og kurs i andre argentinske folkedanser.