Ofte stilte spørsmål

1. Trenger jeg partner for å delta på kursene?

Nei, du trenger ingen partner. Vi blir å rullere partnere underveis, så du får mulighet til å danse med alle. Når det er nevnt, kan du gjerne ta med venner :)

2. Hvor mye koster det?

For å delta på kursene i WCS må du være medlem av både NTNUI og NTNUI Dans. For detaljer om NTNUI-medlemskap, trykk her. NTNUI Dans-medlemskap koster 600 kr for høst- og vårsemesteret eller 300 kr for kun vårsemesteret, og kan kjøpes hos instruktørene. Det vil også gi deg adgang til kurs i alle andre dansestiler. Dansestilene du kan velge mellom, finner du på hovedsiden.

3. Er det mulig å prøve ut det første kurset gratis?

Ja, de to første ukene av semesteret er gratis prøveuker!

4. Hvilke sko og klær burde jeg bruke?

Klær: bruk klær du vil føle deg komfortabel å danse i. Det kan være treningsklær eller hverdagsbukse og t-skjorte.
Sko: du trenger sko med tynne såler. TOMS sko er veldig populære blant wcs dansere. Det er også mulig å danse i sokker de første gangene. Vi anbefaler IKKE joggesko på grunn av rå gummi i sålene.

5. Kan eksterne delta på sosialdans på torsdager?

Nei, dessverre. Eksterne kan delta på ekstraordinære arrangement, men ikke ukentlig undervisning, og heller ikke sosialdans. Da må de være NTNUI-medlemmer og ha kjøpt seg dansekort. NTNUIs reglement åpner for medlemskap for de som får innvilget dispensasjon fra kravet om å være NTNU-student. 

Dersom du har andre spørsmål eller har lyst til å snakke med instruktørene, send en e-post til: dans-wcs@ntnui.no