Info

Velkommen til NTNUI Dans!

NTNUI Dans ble grunnlagt i 1984 og er i dag den største danseklubben nord for Dovre. Vi er den danseklubben med flest valgmuligheter når det gjelder dans. Klubbens primære formål er å være en sosial møteplass for NTNU-studenter som ønsker å drive med dans. I tillegg til ukentlige treninger tilbyr vi helgekurs som ofte er åpne for alle.

Dansegruppen er drevet 100% frivillig, så alle instruktørene som stiller opp ukentlig for å undervise dere er de kuleste instruktørene i hele verden!

For å være med på våre treninger er det nødvendig å være medlem i NTNUI. For klasser som foregår på Sit Idrett sine treningssenter må man ha tilgang der med medlemskap i Sit Idrett eller dagskort. I tillegg er det en treningsavgift i NTNUI Dans. Prisen for ett studieår er kr 400,-. Avgiften gjelder for hele høst- og vårsemesteret, og gir tilgang til alle gruppens treninger. Pris for kun vårsemesteret er 200,-. 

I annonserte prøveperioder er det gratis å prøve, men adgang til Sit Idrett sine anlegg er ikke gratis dersom Sit Idrett ikke har annonsert dette selv.