NTNUI Dans søker engasjerte til verv som kasserer!

NTNUI Dans søker engasjerte til verv som kasserer!

NTNUI Dans er en frivillig organisasjon som omsetter for rundt en million kroner i året og trenger derfor deg som brenner for struktur og tall. Gjennom vervene som økonomiansvarlig og kasserer blir man flink til å organisere arbeid, samarbeide med andre, utøve kommunikasjon og uttrykke seg presist gjennom kontakten man har med mange forskjellige aktører. Man får også en bedre finansiell innsikt ved at man ser regnskapsføring i en praktisk sammenheng for en organisasjon med mange ulike aktiviteter.

I tillegg til et godt læringsutbytte får man også være med i styret og påvirke beslutninger. Som en del av styret får man være med på mange sosiale sammenkomster, i tillegg til at man får tilgang til dansestudio for egentrening, gratis medlemskap i NTNUI Dans og ikke minst blir man kjent med mange engasjerte og flinke mennesker!

Stillingsbeskrivelse  

Kasserer

Som kasserer har man ansvaret for å regnskapsføre alle transaksjoner. Dette tar ca. 5 timer per måned, og kan gjøres når det passer en selv. Gjennom dette vervet får man grunnleggende økonomikunnskaper som ser bra ut på enhver CV og man får satt seg inn i programmet uni-økonomi.

Meld din interesse ved å sende mail til dans-styret@ntnui.no