Lyst til å bli med i styret?

Lyst til å bli med i styret?

NTNUI Dans drives 100% av frivillige og er avhengige av disse for å kunne drifte og opprettholde det tilbudet vi har i dag. For fortsette å gjøre dette trenger vi dyktige og engasjerte mennesker som alle kan bidra på sine måter. Vi er nå på utkikk etter nye styremedlemmer som kan hjelpe oss til å gjøre Dans til den beste gruppa i NTNUI!

Det vi trenger mest er:

  • Eventansvarlig
  • Utdanningsansvarlig
  • Material- og studioansvarlig
  • SoMe-ansvarlig

Men! Om du har noe annet enn det som er listet over som du ønsker å bidra med, ikke nøl med å ta kontakt!
(Du kan lese mer om de ulike vervene og ansvarsområdene under)

Som styremedlem i NTNUI Dans får du 

  • Medlemsbevis som gir deg gratis tilgang på våre dansekurs
  • Prioritet på kurs med plassbegrensning og påmelding
  • Delta på sosiale eventer med styret og resten av gruppa
  • God erfaring og læring
  • Et godt tilskudd på CV’en

Eventansvarlig har ansvar for å koordinere og følge opp arrangement for hele dans og på tvers av seksjoner. Du vil ha ansvar for gjennomføring av forskjellige arrangement gjennom semesteret. Du vil ha ansvar for koordinering av interne arrangement for medlemmer og frivillige. Og du vil ha ansvar for å besvare eksterne forespørsler om show og kursoppdrag.

Vår Utdanningsansvarlig har ansvar for å organisere NTNUI Dans sitt kurstilbud for sine egne trenere og instruktører. Dette innebærer å finne kursholdere og organisere kurs. Du må opprettholde god dialog med instruktører og gruppeledere om hvilke kursbehov vi har, samt ha oversikt over påmelding og informasjonsflyt ut til instruktørene våre. Her må du trives med å arbeide strukturert og sammen med andre, samt søke kunnskap om utanningskrav for den norske treneren og finne løsninger som skaper et tilrettelagt opplegg for våre trenere. Trenererfaring og kjennskap til hvordan norsk idrett er organisert er et pluss, men ikke et krav.

Som Material- og studioansvarlig har du ansvar for oversikt og vedlikehold av studio, inventar og materiale. Dette innebærer oranisering av renhold, dugnader og oppdatering av inventarlister og kostymer. Du vil også ha ansvar for bestilling og distribusjon av merch-kolleksjonen vår. Videre har du ansvar for retningslinjer for booking og leie av sal i forbindelse med interne og eksterne arrangementer. Ansvaret omfatter også innkjøp av materiale og forbruksvarer, samt oppdatering og oppfølging av innstrukser.

SoMe-ansvarlig har hovedansvar for promotering gjennom våre kanaler i sosiale medier. Dette innebærer blant annet kontroll og oversikt over informasjonen på våre kanaler, organisering av blesteplaner og promotering av våre felles arrangementer og aktiviteter. Ansvaret omfatter også oppdatering av felles retningslinjer for publisering, kreditering, bruk av bilder og logo gjennom NTNUI Dans sine plattformer. SoMe-ansvarlig samarbeider tett med PR- og profilansvarlig og SoMe-ansvarlige i seksjonene. Du bør trives med å delegere oppgaver og ansvar til andre, samtidig som du er kreativ og liker å jobbe med ulike oppgaver gjennom året. Interesse for og kunnskap innen foto, video, grafisk design og markedsføring er et pluss, men ikke et krav.

Høres dette ut som noe for deg eller er det noe du lurer på?
Send en søknad til dans-leder@ntnui.no